نرم افزار حسابداری رایگان
نرم افزار حسابداری رایگان
Blog Article
اگر صاحب کسب و کار فروشگاهی و خرده فروشی هستید و نیاز به نرم افزاری بسیار ساده و سریع هستید، قیاس ابری با پشتیبانی از صندوق فروشگاهی، بارکدخوان ، فیش پرینتر و ... انتخاب شما خواهد بود.
برای استفاده از این نرم افزار نیازی به داشتن دانش حسابداری است؟
یکی دیگر از نکات مثبت استفاده از نرمافزارهای تخصصی حسابداری، مقیاسپذیری آنها است. توسعه فعالیتهای یک کسب و کار، باعث افزایش تعداد تراکنشها و فرآیندهای مالی میشود.
سایت مشاوره هیواتک یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر هیچگونه وابستگی ندارد.
پس از این، برخی از بهترین نرمافزارهای حسابداری ایرانی را نام میبریم. در نهایت، ضمن معرفی بهترین نرمافزارهای عمومی حسابداری، به توضیح در مورد معیارهای انتخاب نرمافزار مناسب با نیازهای شما و محدودیتهای رایج در این نرمافزارها میپردازیم.
پس از ورود به صفحه اصلی سایت، شما می توانید بر اساس نیاز کسب و کار خود، یکی از بسته های موجود را انتخاب نمایید، هر بسته نرم افزاری بر اساس کسب و کار شما آماده شده اند. پس از تهیه نرم افزار خود، می توانید به دو صورت از نرم افزار استفاده نمایید. از طریق مرورگر اینترنتی موجود در نسخه های دسکتاپ همچون رایانه و لپ تاپ و در صورتی که از تلفن همراه قصد استفاده نرم افزار حسابداری آنلاین دارید، پیشنهاد می شود حتما از نسخه اندروید بهره ببرید.
یک نرمافزار حسابداری خوب، باید از قابلیت ثبت ارزش، سطح موجودی، شرایط و هزینه داراییها بهره ببرد.
در صورتی که در خصوص نرم افزار حسابداری کاملا رایگان سوالی دارید
در نرم افزار حسابداری ابری از همه اطلاعات به صورت روزانه نسخه پشتیبانی تهیه می شود و در هاردهای مجزا از سرورها ذخیره می شود و همچنین امکان ذخیره اطلاعات بصورت خودکار در نرم افار خود دارید. و از همه مهمتر شما از هر نقطه ای در دنیا به اطلاعاتتان بدون محدودیت و مشکلی دسترسی دارید.
پس از دریافت فایل آن را از حالت زیپ خارج کرده و نصب کنید. بعد از اجرای برنامه برای آنکه بتوانید از امکانات آن استفاده کنید باید فایل اطلاعات نرم افزار را نیز دانلود و نصب کنید و در صورت لزوم نام کاربری و رمز عبور ارائه شده در سایت را وارد نمایید.
معیارهای مختلفی برای تقسیمبندی انواع نرمافزارهای حسابداری وجود دارد. بر اساس قابلیتها و عملکرد ابزارها میتوان نرمافزارهای حسابداری را به دو دسته عمومی و تخصصی تقسیم کرد. نرمافزارهای حسابداری عمومی، به منظور مدیریت دفتر کل، کنترل مالی، تهیه ترازنامه، ایجاد صورت سود و زیان، مدیریت مشتریان و تامینکنندگان و غیره مورد استفاده قرار میگیرند.
قابلیتهای تکمیلی: اغلب نرمافزارهای حسابداری رایگان، فقط برخی از ابزارها و قابلیتهای ابتدایی را در اختیار کاربران قرار میدهند و در بسیاری موارد، کاربران برای دسترسی به قابلیتهای تکمیلی، باید نسخه پولی نرمافزار را تهیه کنند.
بهترین نرمافزارهای حسابداری، دارای ابزارهای سفارشیسازی گزارشها و تحلیلها بر اساس شاخصهای کلیدی هستند. خروجی این گزارشها، به منظور شناسایی مشتریان مهم، روند پرداختها، الگوی هزینهها و غیره مورد استفاده قرار میگیرند. به طور کلی، هنگام انتخاب نرمافزار حسابداری، به این نکته توجه ویژهای داشته باشید.
شما هم با پیوستن به جمع بزرگ و میلیونی دانشجویان و دانشآموزان فرادرس و با بهرهگیری از آموزشهای آن، میتوانید تجربهای متفاوت از علم و مهارتآموزی داشته باشید.